Whatsapp / Telefoon

(053) 2340205

E-mail

info@minkeberger.nl

Helende massage is een intuïtieve massage waarbij er voornamelijk een combinatie van ontspanningsmassage en energiewerk wordt gebruikt. Tijdens de ontspanningsmassage wordt je gemasseerd met warme olie. De spieren worden hierbij soepel gemaakt, waardoor er een betere doorstroming van het bloed komt. Tussendoor geef ik energiewerk. Het kan zijn dat ik mijn handen op een bepaalde plek leg waarbij ik energie laat doorstromen of dat ik met mijn handen het energieveld om het lichaam heen beter door laat stromen.

Alles heeft en is, energie: ieder mens, dier, plant, de aarde, de kosmos. Je lichaam is eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen energiefrequentie. In het algemeen is ons energiesysteem in balans, maar door ziekte, allerlei prikkels of gebeurtenissen in ons leven kan een verstoring van de energiebalans ontstaan.

De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Energiewerk kan helpen bij stress, emotionele pijn, mentale zorgen, lichamelijke ongemakken, vage klachten en alle vormen van niet lekker in je vel zitten. Naast ontspanningsmassage en energiewerk maak ik eventueel gebruik van holistic pulsing (het ritmisch heen en weer wiegen van het lichaam om spanning los te laten) en magnesium (voor het ontspannen van de spieren).

Gedurende de hele behandeling voel ik intuïtief waar er behoefte naar is.