Whatsapp / Telefoon

(053) 2340205

E-mail

info@minkeberger.nl

Mijn naam is Minke Berger en ik ben moeder van 2 jongens (2011 en 2014) en een meisje (2023) en bonus moeder van 2 meisjes (2011 en 2012). Toen ik zelf kind was, wilde ik al graag andere mensen helpen. Ook was ik toen al bezig met energiewerk. Op dat gebied heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals therapeutic touch, quantum touch, werken met je innerlijke kracht. Uiteindelijk heb ik hierin een eigen manier van werken gevonden waarbij ik energiewerk combineer met ontspanningsmassage. (Zie ‘helende massage’ voor meer info).

Verder heb ik mij, nadat ik mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald heb, verder verdiept in coaching en massages. Zo heb ik verschillende soorten massages geleerd en heb ik de opleidingen Wellness Coaching en gewichtsconsulente afgerond.

Ik vind het prachtig om te kunnen helpen bij het verminderen van bijvoorbeeld klachten van zwangere vrouwen of vrouwen en kinderen ontspanning te kunnen bieden. Ben je ook op zoek naar balans in je leven en wil je graag meer energie? Dan kan ik jou daar bij helpen! Op mijn site vind je meer informatie over de mogelijkheden. Bij vragen mag je me gerust bellen, appen of mailen