Praktijk Minke Berger

Helende kindermassage (tieners:10 t/m 18 jaar)

Naast een ontspanningsmassage geef ik ook energiewerk.

Het kan zijn dat ik mijn handen op een bepaalde plek leg waarbij ik energie laat doorstromen of dat ik met mijn handen het energieveld om het lichaam heen beter door laat stromen.

Alles heeft en is, energie: ieder mens, dier, plant, de aarde, de kosmos. Je lichaam is eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft een eigen energiefrequentie. In het algemeen is ons energiesysteem in balans, maar door ziekte, allerlei prikkels of gebeurtenissen in ons leven kan een verstoring van de energiebalans ontstaan.

Energiewerk kan helpen bij stress, emotionele pijn, mentale zorgen, lichamelijke ongemakken, vage klachten en alle vormen van niet lekker in je vel zitten.