Whatsapp / Telefoon

(053) 2340205

E-mail

info@minkeberger.nl


Helende ontzwanger massage is een combinatie van voornamelijk ontspanningsmassage en energiewerk. Tijdens de ontspanningsmassage wordt je gemasseerd met warme olie. De spieren worden hierbij soepel gemaakt, waardoor er een betere doorstroming van het bloed komt. Tussendoor geef ik energiewerk. Het kan zijn dat ik mijn handen op een bepaalde plek leg waarbij ik energie laat doorstromen of dat ik met mijn handen het energieveld om het lichaam heen beter door laat stromen. Naast ontspanningsmassage en energiewerk maak ik eventueel gebruik van holistic pulsing (het ritmisch heen en weer wiegen van het lichaam om spanning los te laten) en magnesium (voor het ontspannen van de spieren). Gedurende de hele behandeling voel ik intuïtief waar er behoefte naar is.

Na de bevalling heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen. Je bent aan het “ontzwangeren”. Tegelijkertijd verandert er een hoop in je leven. Je hebt ineens de verantwoordelijkheid over je kindje. Het ritme wordt anders, vaak met gebroken nachten. En ook moet je weer aan het werk.

Tijdens een ontzwanger massage draait het allemaal even om jou – een moment van rust en ontspanning en een momentje voor jezelf!

Het is belangrijk om in deze tijd extra goed voor jezelf te zorgen en met name ook wat tijd voor jezelf te claimen. Tijd waarin jij alleen verantwoordelijk bent voor je eigen welbevinden.

Een ontzwanger massage is effectief bij:

– vermoeidheid

– hoofdpijn

– pijnklachten, rug, schouders, nek

– helpt het lichaam te ontzwangeren

Massage na de bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger kan herstellen.

Ik heb een speciale massage tafel met borstuitsparing (fijn bij gevoelige borsten ivm borstvoeding).