Op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Daarnaast een leuke verrassing ontvangen op je verjaardag? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden als member.

Nieuws:

18-10-2019

Naar de therapeutendag geweest over het magnesium van Zechsal. Het was geweldig! Ik was al fan, maar ben nu nog enthousiaster. Mooi om te zien uit welke bron het magnesium komt en hoe puur dit wordt gebruikt in de producten van Zechsal. Nog belangrijker…magnesium heeft zoveel gezondheidsvoordelen! Wist je dat magnesium net zo onmisbaar is als zuurstof en water?!

Wil je zelf de voordelen ervaren van het gebruik van magnesium en er meer over lezen? Kijk dan op http://www.minkeberger.nl/winkel


17-10-2019

Wist je dat???

Veel kinderen kunnen ook wel wat extra magnesium gebruiken. Of het nu verlichting van groeipijn is, rustiger worden, beter concentreren of lekker slapen, wat extra magnesium kan helpen.

Ook bij de bestrijding van gedragsstoornissen als ADHD, autisme en depressie kan Zechsal worden ingezet als ondersteuning of als natuurlijk alternatief voor de vaak heftige medicatie.

Zie voor producten mijn webshop: http://www.minkeberger.nl/product/zechsal-child-care-speciaal-pakket-voor-drukke-kinderen


07-10-2019

Certificaat zwangerschapsmassage is binnen!!  Binnenkort te boeken binnen mijn praktijk.


24-09-2019

NIEUW WEBSHOP

Vaak krijg ik tijdens of na een magnesium behandeling de vraag of de producten die ik gebruik door mij worden verkocht. Ik heb mij er in verdiept en bied vanaf heden deze producten aan via mijn website, waar je ze dan kan bestellen zonder enige extra kosten.

Het werkt als volgt:

De producten zijn te vinden onder het kopje “Webshop” of direct via https://www.minkeberger.nl/winkel/ .

Klik de producten aan die je graag wilt bestellen en rond de bestelling verder af.

Zodra de bestelde producten voor jou klaar staan, laat ik jou dat weten door middel van een berichtje.

Bij het afhalen van de producten kan je het bedrag voldoen. (Pin of via een Tikkie)


28-08-2019 Artikel over kindermassage staat op Vettt.nl 🙂 Heel erg blij mee!

Wat doet kindermassage met je kind? Wij mochten het ervaren

Mijn zoon vond het heerlijk om een kindermassage te ervaren. Een tijdje geleden brachten we een bezoek aan de massagepraktijk van Minke Berger in Enschede. Mijn 7-jarige zoon was de gelukkige om te ervaren hoe dat is, een massage voor kinderen.

Kindermassage door Minke Berger

‘Aanraken en aangeraakt worden is van levensbelang. Voor een gezond lichaam en een gezonde geest hebben we aanraking net zo hard nodig als gezonde voeding en beweging.’ De tekst waar de pagina Kindermassage op de website van Minke Berger mee begint. Ik ben zelf een echte ‘aanraker’ als het op mijn kinderen aankomt. Ik kan niet van ze afblijven. Een kus hier, knuffel daar een aai over de rug, kriebel over het hoofd. Ik word er zo gelukkig van. Ravi (bijna 8) houdt ervan aangeraakt te worden, niet van dat gekriebel, maar het mag best stevig, hij knuffelt ook graag stevig. Ravi was dan ook een perfecte kandidaat voor een kindermassage bij Minke Berger. Wat hij er van vond lees je in mijn onderstaande blog.

Lees verder op: https://www.vettt.nl/kindermassage-enschede/


17-07-2019 VERHUISD! Mijn praktijk is verhuisd naar: klaverstraat 3 in Enschede.

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan en binnen

26-05-2019 Ik heb een dag met stoelmassage gestaan op de Local Sunday Market. Ontzettend leuk om te doen!