Massage

Ontspanningsmassage

U wordt gemasseerd met warme olie. De spieren worden hierbij soepel gemaakt, waardoor er een betere doorstroming van het bloed komt. Ook kunnen hiermee blokkades weggehaald worden. Hierdoor zult u meer energie krijgen. Tot slot kunt u door deze massage aan stress gerelateerde klachten voorkomen.

Hotstone – massage

U wordt gemasseerd m.b.v. basaltstenen. Deze stenen komen voort uit vulkanische actie. Ze blijven langer warm en geven hun minerale energie af op het lichaam. De basaltstenen werken erg ontspannend. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de botten. Vermoeidheid en spanning worden hierdoor opgelost. Afvalstoffen worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven. Kortom: deze massage heeft een reinigende en ontspannende werking.

Stoelmassage

Heeft u weinig tijd? Kom dan eens langs voor een stoelmassage. U zit op een speciale stoel. De massage kan over de kleding heen worden gegeven, maar met olie is ook mogelijk. Deze massage is gericht op de rug, schouders en nek. Even lekker ontspannen tijdens een drukke dag.

Ontstressen

Tijd nemen voor jezelf

Alles even loslaten

Facebook
Facebook